Tanulj Európában Kiállítás 2022


Regisztrációs űrlap az oldal alján!

Külföldön szeretnél tanulni? Gyere el, hogy első kézből, személyesen tudj informálódni Hollandia, Dánia és Svédország felsőoktatásáról!

Az eseményen szó lesz az egyetemekről, tandíjakról, ösztöndíjakról, diákszállásokról, elérhető képzésekről és mindenről, amire kíváncsi vagy. A kérdéseidet közvetlenül az egyetemek képviselőinek teheted fel.

A dán, holland és svéd oktatási rendszer a világ élvonalába tartozik, mindegyik ország a top10-ben szerepel az oktatási világranglistán. Míg a dán és svéd felsőoktatás teljes mértékben tandíjmentes, az alacsony holland tandíjak mellé diákhitel és kedvezmény is igényelhető. Akár alap, akár mesterképzést keresel, Európa legversenyképesebb, legrangosabb és legkeresettebb felsőoktatásaival találkozhatsz!

A helyszínen előadásokat is tartanak az egyetemek képviselői és diákjai, ahol hasznos információkat szerezhetsz, és felteheted a kérdéseid is. Az előadások időbeosztását és a résztvevő egyetemek listáját a regisztrációt követően, e-mailen küldjük el az esemény előtt.

Ha bármi kérdésed merül fel a rendezvény során, ott leszünk, hogy megválaszoljuk!

A kiállításon minden résztvevő egyetem és szervezet előadást tart mind a két nap, melyeket online és személyesen is meg lehet tekinteni.

Résztvevő egyetemek és program

A kiállításon közvetlen információt szerezhetsz az alábbi témákban:

– Dánia, Hollandia és Svédország felsőoktatása
– Ösztöndíjak, támogatások, tandíjak, kedvezmények
– Elérhető szakok, képzések, egyetemek alap- és mesterszinten
– Felvételi és jelentkezési procedúra, követelmények, határidők, bekerülési esélyek
– Diákvárosok, diákélet
– Szállások, kollégiumok
– Diákmunka lehetőségek

Az eseményen regisztráció után lehetőség van diákként, szülőként, akár csoportosan is részt venni.

A kiállítás 2 napon kerül megrendezésre, pénteken és szombaton is várjuk az érdeklődőket 13 és 18 óra között. Iskolai igazolást tudunk kiállítani a látogatás idejére ha esetleg iskolaidőben érkeznél.

Időpont és helyszín:

2022. október 14. – Péntek, 13 és 18 óra között

2022. október 15. – Szombat, 13 és 18 óra között

Budapest, Actor Hotel, 1094 Budapest, Viola utca 10.
Google Maps

Regisztrációs űrlap

A részvétel teljes mértékben ingyenes, viszont regisztráció szükséges az alábbi űrlapon. Osztályok és csoportok regisztrációját az info@eustudy.eu címen lehet jelezni.

A rendezvény szervezője az EU Study. EU Study Adatkezelési irányelvek és ÁSZF.